Aurutatud Hiina pelmeenid ehk Jiaozi

Vaja läheb:

  • Külmutatud pelmeenid Uvic Hiina 400g

Kaste:

  • Sojakaste 1 spl
  • Riisiäädikas 1 spl
  • Suhkur 1 tl
  • Riivitud ingver 1 tl
  • Riivitud küüslauk 1 tl
  • Soovi korral hakitud tšillipipar või tšillihelbed

Aurutatud köögiviljad:

  • Ideaalselt sobivad aurutamiseks brokoli, lillkapsas, porgand, aeduba, suhkruherned ja kapsas

Valmistamine:

  • Puhasta ja tükelda köögiviljad.
  • Aseta küpsetuspaberiga kaetud auruti põhjale ning kata kaanega. Erineva küpsemisajaga köögivilju ära kokku pane.
  • Aurutatud köögiviljad peaksid olema pigem krõmpsud ehk al dente kui ületöödeldud.
  • Maitsesta vähese soolaga ning enne serveerimist võid köögiviljad sulavõiga üle kallata. Rasvaine aitab nii köögiviljade maitset esile tuua kui ka paremini omastada neis sisalduvaid toitaineid.
  • Tõsta aurutuspoti põhjale küpsetuspaber ning aseta pelmeenid paberile.
  • Auruta kaanega kaetult umbes 5 minutit.
  • Kastme puhul sega omavahel koostisained ning serveeri koos aurutatud Hiina pelmeenidega ja köögiviljadega.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust

Vastame kõikidele teie küsimustele.