Pelmeenisupp

Vaja läheb:

  •  Vett 1,5 l
  • Õli 1-2 sl
  • Porgand 2-3 tk
  • Väikse porru 1-2 tk
  • Tükk juurselleri
  • Kartul 3-4 tk
  • Loorberileht 1 tk
  • Tera musta pipar 3-4 tk
  • Uvic Bravissimo Italiano  pelmeenid 400g
  • Hakitud till ja petersell

Valmistamine:

  • Kuumuta potis veidi õli, lisa tükeldatud porgandid, seller ja porru.
  •  Prae paar minutit, siis lisa kuum puljong, tükeldatud kartulid, loorberileht ja pipraterad.
  • Keeda tasasel tulel 10-15 minutit.
  • Lisa pelmeenid ning jätka keetmist, kuni pelmeenid pinnale tõusevad.
  • Lisa hakitud maitseroheline, kata pott kaanega, keera tuli kinni ning lase supil paar minutit tõmmata.
  • Serveeri hapukoorega.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust

Vastame kõikidele teie küsimustele.