Pelmeenisupp
Vaja läheb:
- Vett 1,5 l
 - Õli 1-2 sl
 - Porgand 2-3 tk
 - Väikse porru 1-2 tk
 - Tükk juurselleri
 - Kartul 3-4 tk
 - Loorberileht 1 tk
 - Tera musta pipar 3-4 tk
 - Uvic Bravissimo Italiano pelmeenid 400g
 - Hakitud till ja petersell
 
Valmistamine:
- Kuumuta potis veidi õli, lisa tükeldatud porgandid, seller ja porru.
 - Prae paar minutit, siis lisa kuum puljong, tükeldatud kartulid, loorberileht ja pipraterad.
 - Keeda tasasel tulel 10-15 minutit.
 - Lisa pelmeenid ning jätka keetmist, kuni pelmeenid pinnale tõusevad.
 - Lisa hakitud maitseroheline, kata pott kaanega, keera tuli kinni ning lase supil paar minutit tõmmata.
 - Serveeri hapukoorega.