Pelmeenisupp
Vaja läheb:
- Vett 1,5 l
- Õli 1-2 sl
- Porgand 2-3 tk
- Väikse porru 1-2 tk
- Tükk juurselleri
- Kartul 3-4 tk
- Loorberileht 1 tk
- Tera musta pipar 3-4 tk
- Uvic Bravissimo Italiano pelmeenid 400g
- Hakitud till ja petersell
Valmistamine:
- Kuumuta potis veidi õli, lisa tükeldatud porgandid, seller ja porru.
- Prae paar minutit, siis lisa kuum puljong, tükeldatud kartulid, loorberileht ja pipraterad.
- Keeda tasasel tulel 10-15 minutit.
- Lisa pelmeenid ning jätka keetmist, kuni pelmeenid pinnale tõusevad.
- Lisa hakitud maitseroheline, kata pott kaanega, keera tuli kinni ning lase supil paar minutit tõmmata.
- Serveeri hapukoorega.