Ahajus küpsetatud kirsivareenikud

Vaja läheb:

  • Külmutatud  Uvic Pino kirsi ja kohupiimaga  vareenikud 400g
  • Konservkirssi 30 tk
  • Tuhksuhkur pealepuistamiseks
  • Kookosõli või virgin kookosõli frittimiseks

Valmistamine:

  • Kuumuta potis kookosõli. Parem on kasutada pisut kitsamat potti, muidu peab ca 7 cm sügavuse õlikihi saamiseks väga palju kookosõli panema.
  • Õli on piisavalt kuum, kui sellesse visatud saiatükk kohe särisema hakkab ja ca 30 sekundiga kuldseks küpseb.
  • Prae vareenikuid kuumas õlis kuldseks. Ära korraga liiga palju vareenikuid õli sisse pane, muidu jahtub õli liialt ja vareenikud võivad omavahel kokku hakata.
  • Tõsta vareenikud õlist välja köögipabaerile nõrguma.
  • Puista peale tuhksuhkrut ja serveeri kohe koos kirssidega!

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust

Vastame kõikidele teie küsimustele.