Kvaliteet
Kvaliteetne tootang ja seeläbi rahulolev klientuur on meile väga oluline ning selle nimel pingutame igapäevaselt. Meie tarnitud tooteid valmistatakse ettevõttes, millel on rahvusvaheline toiduohutuse juhtimise sertifikaat ISO 22000:2018. Standardi aluseks on süsteemne lähenemine, mis puudutab kõiki toiduainete ohutuse ja kvaliteedi parameetreid tehnoloogilise protsessi igas etapis.
Kõik kõrvalekalded tuvastatakse õigel ajal ja kõrvaldatakse viivitamata.
Kvaliteedigarantii
Meie tooteid valmistatakse kõrgeimate standardite järgi, et tagada toiduainete kvaliteet ja ohutus. Kontrolli reguleerivad järgmised protseduurid:
- Sissetuleva tooraine kontroll
- Temperatuuri kontroll tootmistsoonides ja transportimisel
- Pooltoodete säilitamise temperatuur tootmise kõikides etappides
- Valmistoodangu säilitamise temperatuur
- Kuumtöötluse ja kiirjahutamise protsess
- Lõpptoote kaal
- Lõpptoodete välimus
Toiduainete püsiva kvaliteedi ja ohutuse tagamiseks kontrollitakse ja analüüsitakse neid väljaspool tootmisprotsessi.
See hõlmab:
- toodete degusteerimist ja nende dokumenteerimist ettevõttes
- seadmete ning inventari pesemise ja desinfitseerimise kvaliteedi laboratoorset kontrolli (mikroobide arvu, salmonella ja listeeria proovid)
- valmistoodangu laboratoorset kontrolli
Toodete kvaliteet on meile väga oluline ja selle nimel pingutame igapäevaselt. Igast partiist võetud proovid säilitatame partii aegumiseni. Kõikide analüüside tulemused säilitame vähemalt kaks aastat peale müügiperioodi lõppu.
Hoiame kvaliteeti kogu tootmisahela ulatuses ning täielik jälgitavus alt üles ja ülalt alla on võimalik, kasutades partii nime ja koodi või aegumiskuupäeva. Korrapäraselt viime läbi jälgitavuse teste siseauditi osana.